Vinyl Handschoenen

€ 0,00


Beschrijving

Vinyl handschoenen

Algemene kenmerken:

Prijs per 100 stuks is verpakt in een dispenser. Besteleenheid 10 x 100 stuks.
Licht gepoederde / poedervrije vinylhandschoen. Beschermt de te behandelen delen tegen vingerafdrukken en vuil / stof.
Geschikt voor de rechter- en linkerhand. Verkrijgbaar in de kleuren blauw / wit.

Deze handschoen voldoet aan de EN 455-vereiste voor een medische onderzoekshandschoen. Deze handschoen voldoet aan de volgende normen: EN 388 (1000) / EN 374 en de voedingsnorm. AQL 1,5 (EN 374) Optimaal comfort Deze handschoenen zijn gemaakt van vinyl, dus er is geen risico op allergische reacties zoals bij latex handschoenen.

Bij de vervaardiging van deze handschoenen worden geen natuurlijke eiwitten gebruikt.
De licht gepoederde vinylhandschoenen zijn comfortabel om te dragen en minimaliseren perforaties en scheuren.
Met een AQL-beoordeling van 1.5 is dit een zeer betrouwbare handschoen.
De handschoenen zijn zowel links als rechts te dragen.

Handschoenen van medische kwaliteit

De vinylhandschoenen zijn voorzien van drie belangrijke normen; EN 374 waarmee deze vinylhandschoen bestand is tegen micro-organismen en chemicaliën.
Ze zijn minimaal 30 minuten bestand tegen binnendringen van vloeistof. Daarnaast hebben de handschoenen ook een EN 388-norm met een waarde van 1000. Dit geeft de weerstand tegen slijtagecycli aan. Ten slotte stelt de EN 455-norm dat deze vinylhandschoenen bestand zijn tegen een treksterkte van 6 Newton en een AQL-waarde van 1,5 geeft aan dat kleine gaatjes (gaatjes) nauwelijks voorkomen.

Breed inzetbare handschoen

Deze wegwerphandschoen van medische kwaliteit voldoet aan alle vereisten voor medisch gebruik. Daarnaast zijn de Vinyl Handschoenen ook uitstekend te gebruiken voor gebruik in de voedingsindustrie bij het bereiden van producten op basis van groenten, vlees en vis. Ze zijn duidelijk herkenbaar aan de opvallende kleur. Het vinylmateriaal beschermt de te behandelen delen tegen vingerafdrukken, vuil en stof. Het hoge draagcomfort gecombineerd met drie belangrijke standaarden maken de Vinyl handschoenen tot een handschoen van topkwaliteit in elke situatie.