Vinyl Handschoenen

2,70 €

incl. belastingen plus verzending
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Vinyl Handschoenen

Algemene Kenmerken:

  • Prijs is per 100 stuks verpakt in een dispenser.
  • Besteleenheid 10 x 100 stuks.
  • Licht gepoederde/Poedervrij vinyl handschoen.
  • Beschermt de te behandelen onderdelen tegen vingerafdrukken en vuil/stof.
  • Geschikt voor de rechter en linkerhand.
  • Verkrijgbaar in de kleuren blauw/Wit.
  • Deze handschoen voldoet aan de eis EN 455 voor medische onderzoekshandschoen.
  • Deze handschoen voldoet aan de volgende normen: EN 388 (1000)/EN 374 en aan de food norm.
  • AQL 1,5 (EN 374)

Optimaal comfort

Deze handschoenen worden gemaakt van vinyl, daarmee is er geen risico voor allergische reacties zoals dat bij latex handschoenen het geval is. Er worden geen natuurlijke proteïnen gebruikt in de fabricage van deze handschoenen. De licht gepoederd vinyl handschoenen zijn draagcomfort en het minimaliseert perforaties en scheuren. Met een AQL rating van 1,5 is dit een zeer betrouwbare handschoen. De handschoenen zijn zowel aan de linkerhand als aan de rechterhand te dragen.

Medical Grade handschoen

De Vinyl Handschoenen zijn voorzien van drie belangrijke normeringen; EN 374 waarmee deze vinyl handschoen bestand is tegen micro-organismen en chemicaliën. Ze zijn minimaal 30 minuten bestand tegen indringen van vloeistoffen. Daarnaast hebben de handschoenen ook een EN 388 normering met een waarde van 1000. Hiermee wordt de weerstand in cycli tegen schuren aangeduid. Als laatste geeft de EN 455 norm aan dat deze vinyl handschoenen een treksterkte van 6 Newton kunnen weerstaan en een AQL rating van 1,5 geeft aan dat kleine gaten (pinholes) nauwelijks voorkomen.

Breed inzetbare handschoen

Deze Medical Grade wegwerphandschoen voldoen aan alle eisen voor medisch gebruik. Daarnaast kunnen de Vinyl Handschoenen ook uitstekend gebruikt worden voor gebruik in de voedingsindustrie bij de bereiding van producten op basis van groente, vlees en vis. Door de opvallende kleur zijn ze duidelijk te herkennen. Het vinyl materiaal beschermt de te behandelen onderdelen tegen vingerafdrukken, vuil en stof. Het hoge draagcomfort gepaard met drie belangrijke normeringen maakt de Vinyl handschoenen tot een topkwaliteit handschoen in elke situatie.


Terug naar Producten